стапете во контакт со Нас

информации

можете да не контактирате телефонски , со електронска порака или да не посетите лично или да ги посетите нашите линкови од социјалните медиуми

контакт

социјални мрежи

ИСПРАТИ ПОРАКА

  Нашата Адреса

  ул.Дисанска 2а.

  Градски Парк – Кавадарци

  контакт

  00389 43 550 110

  00389 75 288 427

  info@vinski-muzej.com

  работно време

  од понеделник до сабота
  08,00 до 16,00ч.

  или со закажување

  Вински Музеј Кавадарци

  каде се наоѓаме