НАСТАНИ

Обележување на празникот св. Трифун , заштитникот на лозарството , патрониот празник во Тиквешијата.

Здружението Винотек од Кавадарци во соработка со Винскиот музеј Кавадарци и под покровителство на Градоначалникот и советот на Општина Кавадарци организира дегустација и оценување на вина во различни категории. Повеќе од видео прилогот…